Hapro Luxury V5

Een complete zonbeleving op een relatief klein vloeroppervlak. U wilt de dienst zonnen aanbieden in een winstgevende setting, zonder daar veel bedrijfsruimte voor te reserveren? Dan is de Luxura V5 het antwoord! Met 42 bruiningslampen worden uw klanten in staande positie rondom voorzien van een streeploos gebruinde huid. De Luxura V5 blijkt voor veel ondernemers de perfecte aanvulling op hun huidige (zon)diensten. Er zijn vier varianten van de zonnige Luxura V5 waarbij de lampsterkte en de optionele gentegreerde gezichtsbruiner van de XLc uitvoering het verschil maken. In de kleuren Eternal Blue, Sunrise Orange, Starlight Silver of Mellow Lime zal de V5 veel nieuwsgierige blikken en enthousiaste zonaanbidders trekken. Ideaal voor ondernemers met interesse voor de dienst zonnen of bedrijven die ondanks weinig ruimte toch hun aanbod willen uitbreiden.
Zon in de lengte
Het staand zonnen levert voordelen op voor de gebruiker (geen witte plekken door drukpunten, actievere zonnesessie) en voor de exploitant (minder ruimte nodig, goede aanvulling op het aanbod) etc. Voor de Luxura V5 kunt u bovendien een aansluitende omkleedcabine toevoegen, waardoor u geen aparte ruimte hoeft te realiseren! De deur bestaat uit twee delen met een korte draaicurve, waardoor de V5 bijzonder weinig plaats inneemt. Optioneel zijn luidsprekers in het toestel voor de gewenste muziek en zorgt Xsens voor een aromatisch beleving.
Voor de V5 is er een speciaal pakket te bestellen met de luxe feature Qsens en een MP3 aansluiting. Qsens biedt een extra zonbeleving met twee vernevelaars die een heerlijke waternevel verspreiden tijdens het zonnebad. De populaire MP3 aansluiting via een kabel, maakt het mogelijk dat de zonaanbidder zijn eigen MP3speler gebruikt voor de muziek en de bediening hiervan. Deze features maken de V5 minivakantie ng een stukje leuker.