Hapro Luxury GT

Instappen, starten, de pure kracht ervaren en genieten! Niet alleen een sportieve auto geeft je dit plezier. Het is ook precies het heerlijke gevoel dat je ervaart in de gloednieuwe Luxura GT. Met een herkenbaar hippe retro-look en glanzend chromen details -duidelijke genspireerd door inspirerende merken uit de autobranche – trekt de GT met succes klanten aan. Get in, let’s go – volop genieten van een kwalitatieve en comfortabele bruiningssessie!
Modieus
Naast keuze uit n van de 5 trendy kleuren voor de zonnebank, selecteert u als zonneondernemer ook een kleuroptie voor het decoratieve lichtdesign. Verpersoonlijk eenvoudig uw eigen Luxura GT met de kleuropties: Dark Bronze (lichteffectoptie: blauw, rood, roze of geel); Pearl White (lichteffectoptie groen, blauw, rood of roze); VIP Gold (geel of blauw); Deep Yellow (lichteffectoptie blauw) en Classic Red (lichteffectoptie blauw of wit).
En bent u toe aan wat anders? Tijdens de onderhoudsbeurten switcht de leverancier desgewenst de lichtkleur voor een totaal nieuwe look! De Luxura GT heeft 38, 40 of zelfs 42 bruiningslampen met of zonder SLi gezichtsbruiners. De versies met 40 en 42 lampen in de banken zijn standaard voorzien van de extra lange twee meter lampen voor een optimale bruining van top tot teen. Een grote lijst van standaard en optionele features maken de krachtige zonnesessie comfortabel af. Uw klant is dus gegarandeerd bruin, maar in welke kleur ziet u de GT het liefst?